Ta hjälp av en dokumenthanterare

En revisor eller en dokumenthanterare är någonting många borde skaffa sig, för vem gillar att hantera papper och alla dessa tråkiga räkningar. Den som inte kan hålla koll på sina papper har förmodligen ett stort problem. Det finns en ganska stor del av den svenska befolkningen som inte hinner och glömmer betala räkningar p.g.a. borttappade, slängda osv. Om vi skulle räkna ihop alla dessa onödiga pengar som vi betalar i förseningsavgifter och pappersavgifter skulle alla kunna ha en privat dokumenthanterare.

Vad är det?

Vad är då en dokumenthantering, det finns två varianter, en datorbaserad som inte berörs och en person som tar emot all din post, all post kommer till en annan person än dig själv. Dokumenthanteraren kommer läsa all din post så det är såklart viktigt att ni har ett förtroende för hen. All post som ansens viktig kommer att hamna i fack där den betalas i tid och kort samt saker som inte berör kommer direkt att skickas vidare. Detta kommer göra så att du aldrig behöver vara orolig för försenade räkningar eller bortglömd deklaration. Allt sköts av en och samma person till en relativt låg kostnad, dock helt beroende på kvantitet. Du betalar antingen till ett separat konto eller betalar hela avgiften för alla räkningar och fakturor på ett bräde.

Vanligt för företag

Det här systemet är mycket vanligt för företag men går att använda för privat personer i stor utsträckning. Så känner du att du inte har tid, slarvar bort eller helt enkelt inte har lust att lägga ner en massa tid på dokumenthantering så finns det enkla lösningar där ute till mycket bra priser. Ett hett tips till dig som vill lägga tid på annat än räkningar och sortera post.

Hur vet jag om jag behöver?

  • Glömsk
  • Barn
  • Har inte tid
  • Vill inte
  • Lägger mycket pengar på förseningsavgift

Skaffa en dokumenthanterare idag