Du som jobbar med att ta fram marknadsföringskampanjer vet att det är mycket att hålla reda på. En whiteboardtavla gör jobbet lätthanterligt och överskådligt från brainstorming till sista rycket. Du kan enkelt beställa en whiteboard till mötesrummet via Kontorsgiganten.se.

Att planera en reklamkampanj är ett långsiktigt arbete och vägen är sällan spikrak. Från de första idéerna under brainstormingen till finslipandet på detaljer är det som upplagt för plötsliga snilleblixtar och nödvändiga ändringar. Det bästa verktyget för att hålla koll på planeringen? En riktig klassiker: whiteboardtavlan.

Varför whiteboard?

Vad gör whiteboarden till planeringshjälpmedlet nummer ett? För det första är de enkla att använda, och du kan snabbt ändra allt efter behov. Den stora ytan gör arbetet lättöverskådligt och det finns plats att dela upp tavlan för olika ändamål. Att tavlan är fysisk gör anteckningarna lättillgängliga, och behöver gamla anteckningar suddas ut är det bara att fotografera tavlan för att spara dem.

För att göra det enkelt för dig är det smart att beställa whiteboard via internet. Gå in på http://www.kontorsgiganten.se/whiteboardtavlor för smidig betalning och snabb leverans. Kontorsgiganten har whiteboards i flera olika storlekar, både vägghängda och stående mobila varianter.

Smart planering

Att planera en reklamkampanj kan vara krävande. Kampanjen ska vara effektiv och iögonfallande, men risken finns att det slår fel. Nyligen fälldes en reklamkampanj för underkläder då den ansågs sexistisk. Särskilt med sociala medier kan den negativa uppmärksamheten bli påtaglig. Men digitaliseringen är också en tillgång:

”I dag kan vi gå ut digitalt med 20 varianter på samma annons och inom ett dygn se vad som ger bäst respons.”

-Alfred Appelgren, VD för Getsocial i en intervju med Dagens Industri.

I slutänden är det som med annan projektplanering – tydliga mål är essentiella, och med en whiteboard kan målen stå ständigt tillgängliga.